Shockwave therapie

Behandeling met schokgolven.

Stel hier uw vraag  Stimulans zelfhelende werking

  Shockwave therapie (ESWT) stimuleert de zelfhelende werking van het lichaam, door het toedienen van hoogenergetische golven die via het apparaat afgegeven worden.

  Door met de behandelkop over het pijnlijke deel van het lichaam te gaan, worden herstel stimulerende stoffen aangemaakt. Hierdoor verbetert de doorbloeding op de plaats van de aandoening.

  Bekkenfysiotherapie.jpg

  Shockwave helpt bij

  De werking van shockwave therapie is wetenschappelijk onderbouwd bij verschillende aandoeningen zoals:

  • Plantaire fasciopathie (hielspoor)
  • Achillespeesaandoeningen
  • Schouderpees verkalkingen
  • Mediaal Tibiaal Stress Syndroom (MTSS/shin splint)
  • Spasticiteit

  Shockwave therapie kan u helpen eindelijk af te komen van uw chronische pijnklachten. Gemiddeld wordt er al resultaat gemerkt na 4 tot 5 behandelingen.

  Fysio Eray

  Waarom kiezen voor FysioEray?

  Waar veel fysiotherapeuten alleen naar de pijnplek kijken en die behandelen, kijken wij juist naar het gehele lichaam. Alles staat namelijk in verbinding met elkaar. Als de pijn in de schouder zit, kan het zijn dat de oorzaak in de rug zit en andersom.

  Wij behandelen daarom niet alleen de desbetreffende pijnlijke plek, maar zorgen er ook samen met u voor dat de pijn niet meer terugkomt. Wij weten dat dit meer tijd kost dan ‘traditionele’ fysiotherapie. Maar dat is wel waar wij voor staan. U beter maken en houden. Dit is wat ons kenmerkt.

   

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Opgeleid en gediplomeerd
  • Gemakkelijk bereikbaar

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  “Ik kon mijn nek niet meer bewegen na een auto ongeluk. Daarbij sliep ik slecht en werd ik vaak wakker door de pijn. Nu kan ik weer pijnvrij mijn nek bewegen en word ik 's nachts niet meer wakker!”

  F. Kahveci

  “Duidelijke en goede begeleiding, flexibel en snel met afspraken maken, duidelijk doel en resultaat”

  Anoniem

  “Het serieus van nemen van de client en een duidelijke situatieschets over de stand van zaken en het geven van vertrouwen in het resultaat welke behaald wilt worden met de behandelingen.”

  Anoniem

  Jan