Chronische pijn

Verminderen van verschillende soorten chronische pijn.

Stel hier uw vraag  Chronische pijn heeft vele oorsprongen

  Pijn die meer dan een paar maanden duurt, wordt beschouwd als chronisch en kan ernstige gevolgen hebben voor uw algehele welzijn. Uw klachten kunnen zomaar ergens anders vandaan komen. Denk bijvoorbeeld aan een klacht/blessure uit het verleden of zelfs een litteken van jaren geleden.

  We gaan samen op zoek naar de oorzaak van uw pijn en stellen vervolgens een doelgericht behandelprogramma op.

  Fysio Eray
  Fysio Eray

  Waarom kiezen voor FysioEray?

  Waar veel fysiotherapeuten alleen naar de pijnplek kijken en die behandelen, kijken wij juist naar het gehele lichaam. Alles staat namelijk in verbinding met elkaar. Als de pijn in de schouder zit, kan het zijn dat de oorzaak in de rug zit en andersom.

  Wij behandelen daarom niet alleen de desbetreffende pijnlijke plek, maar zorgen er ook samen met u voor dat de pijn niet meer terugkomt. Wij weten dat dit meer tijd kost dan ‘traditionele’ fysiotherapie. Maar dat is wel waar wij voor staan. U beter maken en houden. Dit is wat ons kenmerkt.

   

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Opgeleid en gediplomeerd
  • Gemakkelijk bereikbaar

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  “Ik kon mijn nek niet meer bewegen na een auto ongeluk. Daarbij sliep ik slecht en werd ik vaak wakker door de pijn. Nu kan ik weer pijnvrij mijn nek bewegen en word ik 's nachts niet meer wakker!”

  F. Kahveci

  “Duidelijke en goede begeleiding, flexibel en snel met afspraken maken, duidelijk doel en resultaat”

  Anoniem

  “Het serieus van nemen van de client en een duidelijke situatieschets over de stand van zaken en het geven van vertrouwen in het resultaat welke behaald wilt worden met de behandelingen.”

  Anoniem

  Jan