Spelregels

Op deze pagina vindt u algemene informatie over Fysio Eray.

Onze spelregels

Geen verwijsbrief nodig
U heeft in principe geen verwijsbrief nodig voor Fysio Eray. Wel als u valt onder (chronische) langdurige zorg. Hiervoor heeft u een diagnose stelling nodig van uw medisch specialist en een verwijzing voor fysiotherapie. Ook voor een aan huis behandeling is een verwijzing van een huisarts/specialist nodig.

Rol van de huisarts
De huisarts speelt een centrale rol in de coördinatie van uw zorg. Daarom zullen wij uw huisarts informeren, tenzij u dat niet wenst.

Niet langer dan 10 minuten wachten
Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtruimte. Als u langer dan 10 minuten moet wachten, klop dan even op de deur en wacht tot de therapeut naar buiten komt.

Kaartje, handdoek, identificatie
Neemt u bij iedere afspraak uw kaartje, een handdoek en identificatie mee. Des te minder tijd gaat verloren aan administratieve zaken.

Vragen of mededelingen?
Vragen of mededelingen kunt u doorgeven via de website of per telefoon. U kunt ons het beste bereiken op het hele of het halve uur. Via WhatsApp kan het even duren voor u een tegenbericht ontvangt. Wij streven wel binnen een dag notie te geven aan uw bericht.

Bent u verhinderd?
Als u verhinderd bent, ontvangen wij graag tenminste 24 uur van tevoren bericht. De behandeling wordt dan niet in rekening gebracht. Als u korter dan 24 uur voor de afspraak afzegt worden de kosten voor behandeling alsnog in rekening gebracht in verband met de voor u vrijgehouden tijd in de agenda. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Verantwoording persoonlijke eigendommen
U blijft verantwoordelijk voor uw persoonlijke eigendommen. Fysio Eray stelt zich niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal

Privacy
Bij Fysio Eray hebben we privacy zeer hoog staan. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring.
U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen zorgverzekering situatie. Heeft u vragen over uw verzekering voor fysiotherapie? Bel dan uw zorgverzekeraar.

Klachten
Voor klachten met betrekking tot ontevredenheid over een behandeling of Fysio Eray, vragen wij u contact op te nemen via info@fysioeray.nl

Omgangsverklaring
Bent u benieuwd naar de voorwaarden die Fysio Eray stelt omtrent uw behandelingsomgang? Bekijk dan de omgangsverklaring.

×