Wie is

Fysio Eray?

Eray

Mijn naam is Eray. Ik ben de hoofdbehandelaar en oprichter van Fysio Eray. Ik ben in 2017 afgestudeerd in fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben, in zowel de ziekenhuis- als eerstelijnszorg, ben ik Fysio Eray begonnen.

Een droom die uitkomt
Een eigen onderneming hebben was altijd al mijn ambitie en dat ik dat nu kan combineren met het beroep waarvan ik houd, is voor mij een droom die uitkomt.

Mijn aanpak/visie
Ik ga uit van een heel praktische aanpak. Hierbij maak ik niet alleen gebruik van traditionele behandelmethoden voor musculoskeletale aandoeningen en sportblessures, maar pas ik ook verschillende alternatieve methoden toe om patiënten een optimale behandeling te bieden.

Samen werken aan herstel
Vertel mij wat u nodig hebt en dan stellen we samen een behandelplan op om uw pijn te verlichten.

Jack

Mijn naam is Jack. In 2022 ben ik bij Fysio Eray begonnen als stagiair. Na deze stage heb ik gelijk de kans gekregen om als algemeen fysiotherapeut aan de slag te gaan.

Uit het beoefenen van Parkour is mijn interesse ontstaan in prestatie en duurzaam (pijn)vrij bewegen. De interesse in de capaciteiten en het herstellend vermogen van het menselijk lichaam hebben mij tot de opleiding fysiotherapie geleid, waar ik mij gelijk op mijn plek voelde.

Mijn interesse gebied is heel breed maar ik hou voornamelijk van een uitdaging. Als fysiotherapeut proberen wij iedereen zo goed mogelijk vrij en pijnvrij te laten bewegen. Hiervoor zoeken ik samen met u een effectieve behandeling die bij u past.

Waarom kiezen voor FysioEray?

Waarom kiezen voor FysioEray?

Waar veel fysiotherapeuten alleen naar de pijnplek kijken en die behandelen, kijken wij juist naar het gehele lichaam. Alles staat namelijk in verbinding met elkaar. Als de pijn in de schouder zit, kan het zijn dat de oorzaak in de rug zit en andersom.

Wij behandelen daarom niet alleen de desbetreffende pijnlijke plek, maar zorgen er ook samen met u voor dat de pijn niet meer terugkomt. Wij weten dat dit meer tijd kost dan ‘traditionele’ fysiotherapie. Maar dat is wel waar wij voor staan. Uw beter maken en houden. Dit is wat ons kenmerkt.

Kwaliteit

Bij Fysio Eray kunt u altijd hoogwaardige kwaliteit verwachten.

Verzekering

Fysio Eray heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Professioneel

Wij zijn professioneel opgeleid en gediplomeerd en wonen regelmatig workshops bij.

Toegankelijk

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt gratis parkeren.

×