Wie is

Fysio Eray?

Eray

Mijn naam is Eray. Ik ben de hoofdbehandelaar en oprichter van Fysio Eray. Ik ben in 2017 afgestudeerd in fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Na een aantal jaar ervaring opgedaan te hebben, in zowel de ziekenhuis- als eerstelijnszorg, ben ik Fysio Eray begonnen.

Een droom die uitkomt
Een eigen onderneming hebben was altijd al mijn ambitie en dat ik dat nu kan combineren met het beroep waarvan ik houd, is voor mij een droom die uitkomt.

Mijn aanpak/visie
Ik ga uit van een heel praktische aanpak. Hierbij maak ik niet alleen gebruik van traditionele behandelmethoden voor musculoskeletale aandoeningen en sportblessures, maar pas ik ook verschillende alternatieve methoden toe om patiënten een optimale behandeling te bieden.

Samen werken aan herstel
Vertel mij wat u nodig hebt en dan stellen we samen een behandelplan op om uw pijn te verlichten.

Onze nieuwe collega Jack!

Jack Fysio Eray

Waarom kiezen voor FysioEray?

Waarom kiezen voor FysioEray?

Waar veel fysiotherapeuten alleen naar de pijnplek kijken en die behandelen, kijken wij juist naar het gehele lichaam. Alles staat namelijk in verbinding met elkaar. Als de pijn in de schouder zit, kan het zijn dat de oorzaak in de rug zit en andersom.

Wij behandelen daarom niet alleen de desbetreffende pijnlijke plek, maar zorgen er ook samen met u voor dat de pijn niet meer terugkomt. Wij weten dat dit meer tijd kost dan ‘traditionele’ fysiotherapie. Maar dat is wel waar wij voor staan. Uw beter maken en houden. Dit is wat ons kenmerkt.

Kwaliteit

Bij Fysio Eray kunt u altijd hoogwaardige kwaliteit verwachten.

Verzekering

Fysio Eray heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Professioneel

Ik ben professioneel opgeleid en gediplomeerd en woon regelmatig workshops bij.

Toegankelijk

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt gratis parkeren.

×