Revalidatie na blessure of operatie

Uw revalidatie begint met een proactieve aanpak.

Stel hier uw vraag  Verschillende redenen om te revalideren

  Heeft u een nieuwe knie/heup of moet u revalideren na een breuk? Wilt u weer belastbaarder worden na een blessure? Dan bent u bij Fysio Eray op het juiste adres.

  In de oefenzaal kunnen we een breed scala aan oefeningen doen die u zullen helpen bij uw herstel zodat u weer uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

  Bekkenfysiotherapie.jpg
  MediFysio

  Waarom kiezen voor FysioEray?

  Waar veel fysiotherapeuten alleen naar de pijnplek kijken en die behandelen, kijken wij juist naar het gehele lichaam. Alles staat namelijk in verbinding met elkaar. Als de pijn in de schouder zit, kan het zijn dat de oorzaak in de rug zit en andersom.

  Wij behandelen daarom niet alleen de desbetreffende pijnlijke plek, maar zorgen er ook samen met u voor dat de pijn niet meer terugkomt. Wij weten dat dit meer tijd kost dan ‘traditionele’ fysiotherapie. Maar dat is wel waar wij voor staan. U beter maken en houden. Dit is wat ons kenmerkt.

   

  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Contracten met alle zorgverzekeraars
  • Opgeleid en gediplomeerd
  • Gemakkelijk bereikbaar

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze zorg?

  “Ik kon mijn nek niet meer bewegen na een auto ongeluk. Daarbij sliep ik slecht en werd ik vaak wakker door de pijn. Nu kan ik weer pijnvrij mijn nek bewegen en word ik 's nachts niet meer wakker!”

  F. Kahveci

  “Duidelijke en goede begeleiding, flexibel en snel met afspraken maken, duidelijk doel en resultaat”

  Anoniem

  “Het serieus van nemen van de client en een duidelijke situatieschets over de stand van zaken en het geven van vertrouwen in het resultaat welke behaald wilt worden met de behandelingen.”

  Anoniem

  Jan