Fysio Eray
Eindhoven (Woensel-Noord)

De fysio in Eindhoven (Woensel-Noord) waarbij het totale lichaam voorop staat. Bij ons kunt u terecht voor algemene fysiotherapie. Daarbij zijn wij ook gespecialiseerd in chronische klachten.

Sports Up Eindhoven

Totaal plaatje

Niet alleen de pijnplek,
maar het hele lichaam

Lange termijn

Wij gaan voor een
lange termijn oplossing

Grondig onderzoek

Alleen met grondig onderzoek
behaal je het doel

Samenwerking Sports Up Health Centre

In Woensel werken we onder andere samen met Sports Up Health Centre. Sports Up is een modern fitness centrum geschikt voor jong en oud. De sportschool biedt individuele fitnesstrainingen, personal training programma’s en verschillende groepslessen.

Sports up is een next level gym waar je zin krijgt om te trainen. Voor de laagste prijs kun je fitnessen bij het beste fitness centrum van Eindhoven.

Bij Sports Up werken we samen met Patricia Bongers van Bongers Fysio. Patricia is een ervaren fysiotherapeute die naast haar werkzaamheden in de sportschool ook bedrijfsfysio biedt. Samen bundelen we onze expertises om nog meer mensen te kunnen helpen.

De korte lijnen tussen de trainers en onze therapeuten maakt het voor de sporter gemakkelijker om aan zijn/haar doelen te werken, zonder pijntjes te hoeven ervaren. Dat maakt onze samenwerking zo belangrijk.

Sports Up Eindhoven

Wie zijn wij?

Uw klachten kunnen zomaar ergens anders vandaan komen dan waar u pijn heeft. Daarom wordt er van top tot teen gekeken waar klachten en belemmeringen vandaan komen.

Het is ons doel u weer aan het bewegen te krijgen, uw kracht te verbeteren en uw flexibiliteit te vergroten. Met behulp van hands-on technieken, therapeutische oefeningen, voorlichting en levensstijladvies helpen wij u om snel te herstellen en te verbeteren.

Fysio Eray Team

Waarom kiezen voor FysioEray?

Waarom kiezen voor FysioEray?

Waar veel fysiotherapeuten alleen naar de pijnplek kijken en die behandelen, kijken wij juist naar het gehele lichaam. Alles staat namelijk in verbinding met elkaar. Als de pijn in de schouder zit, kan het zijn dat de oorzaak in de rug zit en andersom.

Wij behandelen daarom niet alleen de desbetreffende pijnlijke plek, maar zorgen er ook voor samen met u dat de pijn niet meer terugkomt. Wij weten dat dit meer tijd kost dan ‘traditionele’ fysiotherapie. Maar dat is wel waar wij voor staan. U beter maken en houden. Dit is wat ons kenmerkt.

Kwaliteit

Bij Fysio Eray kunt u altijd hoogwaardige kwaliteit verwachten.

Verzekering

Fysio Eray heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Professioneel

Wij zijn professioneel opgeleid en gediplomeerd en wonen regelmatig workshops bij.

Toegankelijk

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt gratis parkeren.

Waar kan FysioEray u bij helpen?

Binnen FysioEray zijn er veel verschillende specialisaties. U kunt bij ons terecht voor o.a. fysiotherapie, fasciatherapie, shockwave therapie en chronische pijn.

Dry Needling

Fasciatherapie

Middels de “Fasciatherapie” sporen we spiercontracties en verklevingen op.

Echografie

Shockwave therapie

Shockwave therapie kan u helpen eindelijk af te komen van uw pijnklachten.

Manuele Therapie

Chronische pijn

We gaan samen op zoek naar de oorzaak van uw pijn en maken een plan.

Revalidatie

Heeft u een nieuwe knie/heup of moet u revalideren na een breuk?

×