Fysio Eray
Best

Dé fysio in Best waarbij het totale lichaam voorop staat. Bij ons kunt u terecht voor algemene fysiotherapie. Daarbij zijn wij ook gespecialiseerd in chronische klachten.

Be-Better-Performance

Totaal plaatje

Niet alleen de pijnplek,
maar het hele lichaam

Lange termijn

Wij gaan voor een
lange termijn oplossing

Grondig onderzoek

Alleen met grondig onderzoek
behaal je het doel

Samenwerking Be Better Performance

In Best werken we samen met de sportclub Be Better Performance. Be Better Performance wil mensen helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen. Wanneer mensen last hebben van pijntjes, of bepaalde handelingen niet goed kunnen uitvoeren, dan kunnen ze meteen bij ons terecht voor fysiotherapie.

Hierin ondersteunen wij de leden, zodat ze er gelijk mee verder aan de slag kunnen in de zaal met de trainers. De korte lijnen tussen de trainers en onze therapeuten maakt het voor de sporter gemakkelijker om aan zijn/haar doelen te werken, zonder pijntjes te hoeven ervaren. Dat maakt onze samenwerking zo belangrijk.

Daarnaast zullen we ook inloop spreekuren gaan houden zodat u vrijblijvend laagdrempelig vragen kunt stellen over bepaalde klachten die u ervaart.

Eray BeBetterPerformance

Wie zijn wij?

Uw klachten kunnen zomaar ergens anders vandaan komen dan waar u pijn heeft. Daarom wordt er van top tot teen gekeken waar klachten en belemmeringen vandaan komen.

Het is ons doel u weer aan het bewegen te krijgen, uw kracht te verbeteren en uw flexibiliteit te vergroten. Met behulp van hands-on technieken, therapeutische oefeningen, voorlichting en levensstijladvies helpen wij u om snel te herstellen en te verbeteren.

Jan

Waarom kiezen voor FysioEray?

Waarom kiezen voor FysioEray?

Waar veel fysiotherapeuten alleen naar de pijnplek kijken en die behandelen, kijken wij juist naar het gehele lichaam. Alles staat namelijk in verbinding met elkaar. Als de pijn in de schouder zit, kan het zijn dat de oorzaak in de rug zit en andersom.

Wij behandelen daarom niet alleen de desbetreffende pijnlijke plek, maar zorgen er ook voor samen met u dat de pijn niet meer terugkomt. Wij weten dat dit meer tijd kost dan ‘traditionele’ fysiotherapie. Maar dat is wel waar wij voor staan. U beter maken en houden. Dit is wat ons kenmerkt.

Kwaliteit

Bij Fysio Eray kunt u altijd hoogwaardige kwaliteit verwachten.

Verzekering

Fysio Eray heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Professioneel

Ik ben professioneel opgeleid en gediplomeerd en woon regelmatig workshops bij.

Toegankelijk

De praktijk is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en u kunt gratis parkeren.

Waar kan FysioEray u bij helpen?

Binnen FysioEray zijn er veel verschillende specialisaties. U kunt bij ons terecht voor o.a. fysiotherapie, fasciatherapie, shockwave therapie en chronische pijn.

Dry Needling

Fasciatherapie

Middels de “Fasciatherapie” sporen we spiercontracties en verklevingen op.

Echografie

Shockwave therapie

Shockwave therapie kan u helpen eindelijk af te komen van uw pijnklachten.

Manuele Therapie

Chronische pijn

We gaan samen op zoek naar de oorzaak van uw pijn en maken een plan.

Revalidatie

Heeft u een nieuwe knie/heup of moet u revalideren na een breuk?

×